fb  ut  Satataxi RSS Feed

    
    
    

Η ενότητα της ΔΑΚΜΜΕ όχι μόνο δεν είναι εύθραυστη, αλλά είναι πιο ουσιαστική από ποτέ

 

Η ενότητα της ΔΑΚΜΜΕ όχι μόνο δεν είναι εύθραυστη, αλλά είναι πιο ουσιαστική από ποτέ

Η δήλωση που ακολουθεί είναι μια απάντηση σε όλους αυτούς που αρέσκονται να κάνουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας και να δημιουργούν –έντεχνα- προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν.

΄΄ ‘Έχω ξεκαθαρίσει από την αρχή, ότι η αποχώρησή μου από την Ομοσπονδία ήταν μία προσωπική και συνειδητή επιλογή. Το κίνητρό μου ήταν το καλό του κλάδου. Αποφάσισα να ασχοληθώ με το μεγαλύτερο σωματείο της χώρας, το ΣΑΤΑ. Μέσα από αυτή την ιδιότητα ευελπιστώ να υπηρετήσω τον κλάδο μου.

Ως πρόεδρος της ΔΑΚΜΜΕ , της παράταξης που δεν αλλοιώθηκε ποτέ από κομματικά ή επιχειρηματικά συμφέροντα, είμαι υπερήφανος για όσα έχουμε πετύχει και κυρίως γιατί μέσα από την διαφορετικότητα των απόψεων των στελεχών της αναδεικνύεται πάντα το ταξί και το έργο των συναδέλφων μας. Πιστή στις αξίες του ακομμάτιστου συνδικαλισμού από την ίδρυσή της, η ΔΑΚΜΜΕ στηρίζει την φιλοσοφία της και την δράση της στο συμφέρον του ταξιτζή και στην ανάπτυξη του επαγγέλματος. Αρνείται να φιμωθεί, αρνείται να νοθευτεί, αρνείται να ξεφύγει από τις αρχές του ριζοσπαστικού και κοινωνικού φιλελευθερισμού στις οποίες οικοδομήθηκε.

Αυτές οι αξίες, μας έδωσαν το 65% στις προηγούμενες εκλογές του ΣΑΤΑ. Η εντολή που πήραμε από τους συναδέλφους ήταν ξεκάθαρη. Συνεχίστε το έργο σας με τον ίδιο τρόπο που το κάνατε μέχρι σήμερα. Κι αυτό ακριβώς κάνει η ΔΑΚΜΜΕ. Παρότι δεχθήκαμε πόλεμο και αγωγές από πολυεθνικές, παρά τις πιέσεις και τα προβλήματα, αντέξαμε και συνεχίζουμε τον αγώνα μας. Κι αυτό είναι μια επιτυχία στην οποία συνέβαλλαν όλα τα μέλη της παράταξης.

Η ΔΑΚΜΜΕ είναι ένας ενιαίος και αδιαίρετος οργανισμός. Σε όλες τις μάχες εκλογικές ή μη θα είναι μια γροθιά, μια φωνή, μια παράταξη. Ξεκαθαρίζω λοιπόν προς πάσα κατεύθυνση, ότι η ενότητα της παράταξης όχι μόνο δεν είναι εύθραυστη, αλλά είναι πιο ουσιαστική από ποτέ. Εγγυώμαι ότι η ΔΑΚΜΜΕ, με τις προσπάθειες τις δικές μου, των στελεχών της, αλλά και την δυναμική στήριξη της συντριπτικής πλειοψηφίας του κλάδου μας, θα είναι πάντα στην πρώτη γραμμή και δεν πρόκειται να χάσει ποτέ την ιδεολογική της ταυτότητα και τον ακομμάτιστο χαρακτήρα της. Δεν αλλοιώθηκε και δεν θα αλλοιωθεί ποτέ.

Θύμιος Λυμπερόπουλος

 

ΚΑΙΡΟΣ