fb  ut  Satataxi RSS Feed

    
    
    

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: H σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΘΗΝΑ 07/06/2021

ΣΑΤΑ: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 4/6/2021

H σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Μετά από γραπτό αίτημα που υπέβαλαν διοικητικοί σύμβουλοι και όπως προβλέπεται από το καταστατικό, στις 4/6/2021 συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο του ΣΑΤΑ σε αίθουσα του ξενοδοχείου NOVOTEL. Είχε προηγηθεί αίτημα άρσης της εμπιστοσύνης του προεδρείου.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. Βασίλης Μαραγκάκης σεβόμενος τις δημοκρατικές διαδικασίες, συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο, όπως ορίζει το καταστατικό του Συνδικάτου. Μετά από τις τοποθετήσεις των εκπροσώπων των παρατάξεων, ακολούθησε μυστική ψηφοφορία από την οποία προέκυψε η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:                ΜΑΡΑΓΚΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ         Α΄ ΔΗΜΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Β΄ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:      ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ

ΑΝ . ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:  ΣΟΥΙΤΣΜΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ:                     ΧΑΤΖΙΑΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΑΝ. ΤΑΜΙΑΣ:              ΠΥΛΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:          ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΥΠΕΥΘ. ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΔΕΩΝ:          ΣΩΡΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΥΠΕΥΘ. ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ:                            ΖΕΡΒΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΥΠΕΥΘ. ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ:        ΛΑΓΟΥΤΑΡΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ

Επισημαίνουμε ότι πέραν των προτάσεων του προέδρου, δεν έθεσε υποψηφιότητα κανένας άλλος σύμβουλος για κανένα αξίωμα.

-       Ο Πρόεδρος του Δ.Σ Βασίλης Μαραγκάκης χαιρέτησε την εμπιστοσύνη των συναδέλφων προς το πρόσωπό του και δήλωσε ότι αυτό το προεδρείο είναι ΕΝΩΤΙΚΟ και ότι όλοι οι σύμβουλοι τυγχάνουν της εκτίμησης του, ανεξάρτητα αν ψήφισαν το προεδρείο η όχι. Βεβαίωσε δε τους αρχηγούς των παρατάξεων, ότι θα καλούνται σε οποιαδήποτε συνάντηση με θεσμικούς φορείς, όπως υπουργεία, δημόσιες υπηρεσίες, όπου αυτό είναι εφικτό, λόγω των υγειονομικών μέτρων προστασίας κατά του κορωναιού.

-       Ο επικεφαλής   της Ενωτικής Προοδευτικής Συνεργασίας   Μαυρίκης Παναγιώτης, κατά την συγκρότηση του Δ.Σ σε σώμα ψήφισε λευκό, ζήτησε διαπαραταξιακό προεδρείο και έθεσε το ζήτημα, αν ο Α΄ Αντιπρόεδρος Δήμος Κων/νος παίρνει από το ΣΑΤΑ ημεραργίες.

-       Ο επικεφαλής της ΔΑΚΜΜΕ Θύμιος Λυμπερόπουλος ψήφισε λευκό και ζήτησε ο κλάδος να πάει σε εκλογές, μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες.

-       Ο Α΄ αντιπρόεδρος και επικεφαλής της ΕΝΙΑΙΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΑΞΙ Δήμος Κων/νος χαιρέτησε την είσοδο της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΑΤΤΙΚΗΣ στο προεδρείο και την ανάληψη ευθύνης και την συμβολή στην διοικητική σταθερότητα που έχει ανάγκη ο κλάδος μας. Δήλωσε επίσης και εξουσιοδότησε τον ταμία του ΣΑΤΑ, κάθε μήνα το ποσό που αντιστοιχεί στις ημεραργίες του , να κατατίθεται στο παιδικό χωριό SOS , και το ΣΑΤΑ να συνεχίσει να καλλιεργεί ένα κοινωνικό προφίλ όπως κάνει το τελευταίο διάστημα.

-       Ο επικεφαλής της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ και νέος ταμίας του ΣΑΤΑ Χαντζιάρας Κων/νος, δήλωσε ότι, αναλαμβάνει θέση στο προεδρείο και στηρίζει την διοικητική σταθερότητα που έχει ανάγκη ο κλάδος.

 

ΚΑΙΡΟΣ