fb  ut  Satataxi RSS Feed

    
    
    

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ: Προεκλογική συγκέντρωση του κυβερνώντος κόμματος στον Βόλο με την ευγενική χορηγία της Ομοσπονδίας

 

ΑΘΗΝΑ 14/11/2022

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Προεκλογική συγκέντρωση του κυβερνώντος κόμματος στον Βόλο με την ευγενική χορηγία της Ομοσπονδίας

Το κλαδικό συνέδριο που συνδιοργάνωσε η Ομοσπονδία με την Κυβέρνηση στον Βόλο, είχε όλα εκείνα τα συστατικά , που διαχωρίζουν και κάνουν ευδιάκριτες τις κομματικές από τις επαγγελματικές επιδιώξεις. Για άλλη μια φορά, το προεδρείο της Ομοσπονδίας προτίμησε να βγάλει μπροστά, όχι τα συμφέροντα του κλάδου, αλλά την κομματική του ταυτότητα.

Αδιαφορώντας για την αγωνία των συναδέλφων που έκαναν πολλά χιλιόμετρα για να παραστούν στο κλαδικό συμβούλιο, το προεδρείο μετέτρεψε τον διάλογο για τα προβλήματα του ταξί, σε προεκλογική συγκέντρωση του κυβερνώντος κόμματος. Η παρωδία, είναι λέξη που αντιστοιχεί απόλυτα σε όσα διαδραματίστηκαν στον Βόλο. Η πρόθεση του προεδρείου της Ομοσπονδίας ήταν ξεκάθαρη και προγραμματισμένη. Βήμα στην κυβέρνηση και στους εκπροσώπους της, απομόνωση και φίμωση για το μεγαλύτερο σωματείο της χώρας πάνω στο οποίο στηρίζεται όλο το οικοδόμημα της Ομοσπονδίας. Το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε, ήταν να αποχωρήσουμε και να τους αφήσουμε να ολοκληρώσουν την προεκλογική τους συγκέντρωση.

Το ΣΑΤΑ έχει διαχωρίσει την θέση του και δεν κάνει βήμα πίσω από αυτά που θέλει κάθε συνάδελφος. Μια ελεύθερη, ανεξάρτητη και αγωνιστική διοίκηση, απεξαρτημένη από κάθε κομματικό εθισμό και κάθε πολιτική υπόδειξη. Ο δρόμος που επιλέξαμε είναι ο πιο δύσκολος, αλλά και ο πιο καθαρός. Σε αυτόν τον έντιμο αγώνα, σύμμαχοι μας είναι μόνο οι ταξιτζήδες. Η κυβέρνηση, η αντιπολίτευση, οι κρατικοί φορείς είναι μόνο συνομιλητές μας. Ούτε φίλοι, ούτε εχθροί. Θέλουμε το καλύτερο για τον κλάδο μας γιατί το αξίζουμε.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

         Θ. ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

 

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Π. ΜΑΥΡΙΚΗΣ

 

ΚΑΙΡΟΣ