fb  ut  Satataxi RSS Feed

    
    
    

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Ας τελειώνουμε με τον πρίγκιπα της ίντριγκας, του μίσους και του διχασμού

 

Αθήνα 20-03-2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ας τελειώνουμε με τον πρίγκιπα της ίντριγκας, του μίσους και του διχασμού

 

Είναι ντροπή, ξεπεσμός, κατάντια. Ένας άνθρωπος που από τον Μάρτιο του 2020 κάνει διακοπές διαρκείας και παραμένει στο χωριό του, μεταμορφώνεται ανάλογα με τις περιστάσεις σε επαναστάτη, θύμα, προφήτη, ήρωα, ηγέτη, συκοφάντη, κινδυνολόγο και οτιδήποτε άλλο τον εξυπηρετεί. Ο κ. Λυμπερόπουλος, πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας και του ΣΑΤΑ και νυν πρόεδρος της ίντριγκας και του κουτσομπολιού, σήμερα όχι μόνο δεν προσφέρει τίποτα στον κλάδο μας, αντίθετα τον επιβαρύνει με διχασμό και αρνητική ενέργεια.

  • Παίζει με τις ζωές των συναδέλφων που δεν έχουν την πολυτέλεια να απολαμβάνουν διακοπές στο εξοχικό τους.
  • Κινδυνολογεί και σπέρνει πανικό περιμένοντας να θερίσει τους καρπούς της εκδίκησης και του μίσους, αλλά απέναντι σε ποιους; Στους ανθρώπους που τον στήριξαν 30 χρόνια; Στους συναδέλφους που δεν έχουν άλλους πόρους πέρα από το ταξί τους για να ζήσουν τις οικογένειές τους;

Κλαδέψτε τις ελιές και τα λεμόνια σας κ. Λυμπερόπουλε κι όχι τα όνειρα και τις ελπίδες χιλιάδων ανθρώπων. Σταματήστε να χρησιμοποιείτε το ταξί για να ικανοποιήσετε τις προσωπικές σας φιλοδοξίες. Δεν μας ενδιαφέρει η κόντρα σας με την Νέα Δημοκρατία, δεν μας ενδιαφέρει η συμπόρευσή σας με τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν μας ενδιαφέρει όποια κομματική στέγη επιλέξετε στο μέλλον. Σταματήστε επιτέλους τις θλιβερές συκοφαντίες. Γίνατε μια αστείρευτη πηγή αρνητισμού και μισαλλοδοξίας. Ένα εφαλτήριο οπισθοδρόμησης που πάνω του στηρίζετε τις συνδικαλιστικές σας επιδιώξεις.

Είναι ντροπή να κατηγορείται τους άλλους, όταν εσείς είστε ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ για την άλωση του ταξί. Οι δικές σας ενέργειες και παραλείψεις τόσων χρόνων, έσπρωξαν τον κλάδο στο σημείο που είναι σήμερα. Είναι ντροπή να βγαίνετε τώρα και να το παίζετε σωτήρας. Μέχρι τώρα κανείς από την διοίκηση δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία στην ρητορική σας, γιατί γνωρίζουμε και τα κίνητρά σας αλλά και την άγνοιά σας για τα προβλήματα του κλάδου. Άλλωστε είναι γνωστό ότι ασχολείστε μόνο με την πολιτική και το πώς θα την συνδέσετε με τον συνδικαλισμό για να βρείτε χώρο και ρόλο σε αυτόν.

Να το ξεκαθαρίσουμε μία και καλή κ. Λυμπερόπουλε

-      Μας ενδιαφέρει μόνο το ταξί. Δεν είμαστε πολιτικάντηδες. Είμαστε ταξιτζήδες που θα παλεύουμε πάντα για το συμφέρον του ταξιτζή και θα προσπαθήσουμε να έχουμε άριστες σχέσεις με οποιαδήποτε κυβέρνηση. Είτε της Νέας Δημοκρατίας, είτε του ΣΥΡΙΖΑ. Είτε της δεξιάς, είτε της αριστεράς.

-      Με την λήξη της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων θα προκηρυχτούν άμεσα οι εκλογές της Ομοσπονδίας κι εκεί μπορείτε να αποδείξετε και την επιρροή σας και την απήχηση που έχετε στον κλάδο.

-     Καμία αλλαγή στο νομοθετικό πλαίσιο για τα Ε.Ι.Χ δεν πρόκειται να γίνει. Η ελάχιστη μίσθωση και η ελάχιστη τιμή θα παραμείνουν όπως έχει. Καμιά νέα μορφή μεταφοράς με ΙΧ δεν πρόκειται να υπάρξει. Καμιά υπηρεσία της Uber με ΙΧ δεν μπορεί να λειτουργήσει στην Ελλάδα.

Υ.Γ.: Στο αγαπημένο σας Facebook, ο φόβος και ο πανικός πουλάνε. Το εικονικό καταφύγιο ελπίδας που φτιάξατε, χωράει μόνο τα τσιράκια σας. Οφείλουμε να σας συγχαρούμε πάντως για τον τρόπο που τα εκπαιδεύσατε, αλλά δυστυχώς για σας, ο προσηλυτισμός δεν περνάει στον ταξιτζή. Από δω και πέρα θα μας βρίσκετε πάντα μπροστά σας. Όσο νοθεύετε την αλήθεια και λειτουργείται προπαγανδιστικά (όπως οι μάρτυρες του Ιεχωβά) είμαστε αναγκασμένοι να σας καταγγέλλουμε. Η παραποίηση γεγονότων, η εξαπάτηση, η χειραγώγηση της σκέψης των συναδέλφων, μοιάζουν με αδέσποτες σφαίρες που ρίχνετε …και όποιον πετύχουν. Ως εδώ όμως.

Ο Πρόεδρος                                                               Ο Γεν. Γραμματέας

Β. Μαραγκάκης                                                               Σ. Κασιδιάρης

ΚΑΙΡΟΣ