fb  ut  Satataxi RSS Feed

    
    
    

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Τελευταία έκκληση προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΘΗΝΑ 22/08/22

Τελευταία έκκληση προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Παρά το γεγονός ότι το ΣΑΤΑ ενημέρωσε όλες τις ελεγκτικές αρχές (και τα συναρμόδια υπουργεία ) και ζήτησε μόνιμη και αυστηρή επιτήρηση σε σημαντικούς σταθμούς της πόλης, εντούτοις τα φαινόμενα πειρατείας όχι μόνο δεν μειώθηκαν, αντιθέτως πολλαπλασιάστηκαν. Το αεροδρόμιο, το λιμάνι, το Μοναστηράκι, τα Πρακτορεία, έγιναν η γη της επαγγελίας για τους αετονύχηδες. Αστυνομία απούσα, κυβέρνηση αδιάφορη, είναι ό,τι ακριβώς χρειάζονται οι απατεώνες για να δρουν ανεξέλεγκτα και ανενόχλητα.

Ως Συνδικάτο ολοκληρώσαμε το πρώτο στάδιο της αντίδρασής μας. Ενημερώσαμε τους πάντες για το τι συμβαίνει. Από δω και στο εξής- και αφού κανείς αρμόδιος δεν ασχολείται με την υποκλοπή έργου και την πειρατεία- είμαστε υποχρεωμένοι να προστατέψουμε μόνοι μας το μεταφορικό μας έργο, όχι για να γίνουμε ήρωες, αλλά για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε. Για κάποιους η δουλειά μας είναι ασήμαντη, αλλά για μας είναι το ΑΛΦΑ και το ΩΜΕΓΑ.

Κάνουμε για τελευταία φορά έκκληση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και ζητάμε από τον Υπουργό Παναγιώτη Θεοδωρικάκο να λάβει όποια και όσα μέτρα απαιτούνται για να σταματήσει αυτή η κατάσταση. Πρόθεση του Συνδικάτου είναι να κυνηγήσει με κάθε μέσο και με κάθε τρόπο, όποιον δεν σέβεται το νόμο και κλέβει την δουλειά μας. Εάν αυτά τα φαινόμενα δεν εξαλειφθούν τότε σημαίνει ότι κάποιοι έχουν εξασφαλίσει εύνοια και κάλυψη. Ως εδώ όμως.

Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια…

 

ΚΑΙΡΟΣ