fb  ut  Satataxi RSS Feed

    
    
    

Το υπουργείο μας κρατά αιχμάλωτους μιας άδικης απόφασης

 

Αθήνα 29-12-2023
Συνάδελφοι,
Όπως σας είναι γνωστό, με την από 19-12-2023 εξώδικη διαμαρτυρία προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, θέσαμε ως κατεπείγον θέμα την άμεση διόρθωση της σταθερής τιμής από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος».
Από τον Ιούνιο του 2022, έχουμε στείλει δεκάδες έγγραφα αιτήματα στο Υπουργείο Μεταφορών  για την διόρθωση αυτής της στρέβλωσης. Δυστυχώς δεν υπάρχει καμιά εξέλιξη και το υπουργείο  μας κρατά αιχμάλωτους μιας απόφασης, που μας ζημιώνει οικονομικά και μας προσθέτει επιπλέον φορολογικά βάρη για εισόδημα που δεν εισπράττουμε.
Αναφέραμε επίσης ότι, αν μέχρι την 31-12-2023 το Υπουργείο δεν προβεί σε σχετική ρύθμιση όπως οφείλει, τότε, είμαστε υποχρεωμένοι να υπολογίζουμε το τελικώς καταβληθέν ποσό με ότι καταγράφει το ταξίμετρο για κάθε διαδρομή.
Αν από τα ελεγκτικά αρμόδια όργανα  η ενέργεια αυτή καταγραφεί ως παράβαση, το Συνδικάτο μας δηλώνει ότι θα σταθεί αρωγός σε κάθε έναν συνάδελφο ξεχωριστά και σε κάθε περίπτωση θα προσφύγουμε μαζικά  στα αρμόδια δικαστήρια από τα οποία θεωρούμε ότι θα δικαιωθούμε πλήρως.

 

ΚΑΙΡΟΣ