fb  ut  Satataxi RSS Feed

    
    
    

Το ΣΑΤΑ στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των αγροτών - Πανελλαδικό συλλαλητήριο αύριο, Τρίτη 20 Φεβρουαρίου στην Αθήνα

 

Το ΣΑΤΑ στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των αγροτών

Πανελλαδικό συλλαλητήριο αύριο, Τρίτη 20 Φεβρουαρίου στην Αθήνα

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΡΙΟ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 12.30 ΜΜ ΜΕ ΤΑ ΤΑΞΙ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΤΣΗ ΚΑΙ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ

 

Πανελλαδικό συλλαλητήριο για αύριο, Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024 αποφάσισαν στη συνέλευση της Νίκαιας οι Έλληνες αγρότες. Σε ανακοίνωσή τους κάλεσαν τους Αθηναίους πολίτες να στηρίξουν τον αγώνα τους, σαν να ήταν δικός τους. Οι αντικοινωνικές πολιτικές που παράγει το κυβερνείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και υλοποιούν οι εθνικές κυβερνήσεις, ξεσήκωσαν κύμα διαμαρτυρίας στην Ευρώπη. Παρίσι, Βερολίνο, Μαδρίτη και τώρα Αθήνα. Τα τρακτέρ πολιορκούν τα κοινοβούλια και ζητούν μέτρα που θα εξασφαλίζουν την βιωσιμότητα του πρωτογενούς τομέα.

Σε όλη την Ευρώπη, ο κλάδος των ταξί στήριξε και στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των αγροτών. Το ΣΑΤΑ δεν αποτελεί εξαίρεση. Προτρέπουμε τους Αθηναίους ταξιτζήδες να συμμετάσχουν στο αυριανό συλλαλητήριο στις έξι το απόγευμα στο Σύνταγμα.

Το ΣΑΤΑ οργανώνει αύριο μια εκδήλωση υποδοχής και συμπαράστασης προς τους αγρότες στις 12.30 μμ και καλεί τους συναδέλφους με τα ταξί τους, στην συμβολή των οδών Σπύρου Πάτση και Λεωφόρο Αθηνών.

 

 

ΚΑΙΡΟΣ